ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρήστος Κατσώτης στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας

«Η Επιτροπή Ανταγωνισμού δεν είναι ανεξάρτητη, υπηρετεί την καπιταλιστική βαρβαρότητα»

«Δεν υπάρχουν ανεξάρτητες αρχές, υπηρετούν τη λειτουργία του συστήματος της βαρβαρότητας», σημείωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης μιλώντας στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας που συνεδρίασε για την ακρόαση της προτεινόμενης από την κυβέρνησης ηγεσίας της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης πρότεινε τον διορισμό των Ιωάννη Λιανού, Καλλιόπης Μπενετάτου, Μαρίας Ιωαννίδου και Μαρίας Ιωάννας Ράντου στις θέσεις προέδρου, αντιπροέδρου και δύο τακτικών μελών - εισηγητών της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

«Το ΚΚΕ έχει εκφράσει την αντίθεση του στις ανεξάρτητες αρχές, όπως η Επιτροπή Ανταγωνισμού, που δεν έβαλαν εμπόδια στη φτώχεια και στα όσα ζει ο λαός», τόνισε ο Χρήστος Κατσώτης και πρόσθεσε ότι «ο στόχος τους είναι η ενίσχυση της καπιταλιστικής ανάπτυξης και δεν έχουν σχέση με τις λαϊκές αγωνίες».

Σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα, ανέφερε ότι «το ΚΚΕ εκφράζεται με το «παρών» διότι δεν κρίνει τα βιογραφικά τους αλλά την λειτουργία της Επιτροπής, ο χαρακτήρας της οποίας δεν μπορεί να αλλάξει από τα πρόσωπα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.