ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

Βλέποντας τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό, με τις επιτάξεις και τα ΜΑΤ στα νησιά, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι η πολιτική, πέραν των άλλων -πολλών, είναι η αλήθεια- χαρακτηρισμών που της έχουν αποδοθεί, είναι και η ικανότητα διαχείρισης του αβδηρητισμού και της ...λακαμίας.

Neo

Η κυβέρνηση... αγαπά ιδιαιτέρως τον Πειραιά

Μία ιδιαίτερη... ευαισθησία επιδεικνύει η κυβέρνηση σε ό,τι αφορά σε έναν συγκεκριμένο δήμο και σε ένα συγκεκριμένο λιμάνι της χώρας: ο λόγος για τον δήμο Πειραιά, καθώς για το συγκεκριμένο λιμάνι επιδείχθηκαν πολύ ταχύτερα αντανακλαστικά από το άλλο, της Σαμοθράκης, που έμεινε επί δεκαήμερο αποκλεισμένη.

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, μάλιστα, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την ευαισθησία της κυβέρνησης απέναντί του, καθώς μέσα σε μία μόλις εβδομάδα κατάφερε να δει τρεις κορυφαίους υπουργούς της: τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο (που έχει ξεκινήσει έναν γύρο επαφών με όλους τους δημάρχους), τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.