ΚΟΣΜΟΣ

Βρήκε δουλειά η Σάρα Σάντερς

Η πρώην εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου αναλαμβάνει σχολιάστρια στο Fox News

Η Σάρα Σάντερς, η πρώην εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, ετοιμάζεται να ξεκινήσει νέα καριέρα, αυτή τη φορά στο Fox News, το κανάλι με το οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ διατηρεί στενούς δεσμούς.

Η Σάντερς θα κάνει το ντεμπούτο της στις 6 Σεπτεμβρίου στην πρωινή εκπομπή Fox and Friends, την οποία παρακολουθεί επιμελώς ο Τραμπ, όπως μαρτυρούν οι αμέτρητες αναρτήσεις του στο Twitter, όπου σχολιάζει τα θέματα που έχουν παρουσιαστεί εκεί.

Όπως ανακοίνωσε το κανάλι, η Σάντερς θα κάνει σχόλια και πολιτικές αναλύσεις.

"Είμαι κάτι παραπάνω από υπερήφανη που εντάσσομαι στην απίστευτη ομάδα των σχολιαστών" του Fox News, ανέφερε η ίδια.

Η Σάρα Σάντερς, ένθερμη υποστηρίκτρια του Τραμπ, άλλαξε τον ρόλο του "εκπροσώπου" του προέδρου, στο σύντομο πέρασμά της από τον Λευκό Οίκο. Έσπασε μάλιστα μια παράδοση δεκαετιών, καταργώντας σταδιακά το καθημερινό μπρίφινγκ στην αίθουσα Τύπου, προτιμώντας να παραχωρεί αυθόρμητες και απρογραμμάτιστες συνεντεύξεις, όπως κάνει και ο ίδιος ο Τραμπ.

Ο προκάτοχός της στη θέση αυτή, ο Σον Σπάισερ, θα βρίσκεται τον χειμώνα στο αντίπαλο κανάλι ABC, όχι όμως ως αναλυτής αλλά ως... χορευτής, αφού θα διαγωνιστεί στην εκπομπή Dancing with the stars.

Η άφιξη της Σάντερς στο Fox News αναμένεται ότι θα χαροποιήσει τον Τραμπ ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά του για το κανάλι. "Το Fox δεν είναι πια αυτό που ήταν", δήλωσε πρόσφατα.

Ο Μπιλ Σάιν, πρώην διευθυντικό στέλεχος του Fox News, υπήρξε επί περίπου έναν χρόνο διευθυντής επικοινωνίας του Ντόναλντ Τραμπ. Είχε πάρει τη θέση της Χόουπ Χικς, στενής συνεργάτιδας του προέδρου, η οποία έχει επίσης ενταχθεί στο δυναμικό του καναλιού.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.