Ανείπωτη τραγωδία στην παλαιά Εθνική Πατρών-Αιγίου
Αίγιο: 28χρονος με Ι.Χ. σκότωσε 67χρονη και το λίγων μηνών εγγονάκι της
Τραγωδία σημειώθηκε στην παλαιά Εθνική οδό Πατρών-Αιγίου, μεταξύ των κοινοτήτων Καμαρών και Λόγγου, όταν αυτοκίνητο, που οδηγούσε 28χρονος, παρέσυρε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τραυματίζοντας θανάσιμα μια 67χρονη και το λίγων μηνών εγγονάκι της.
Ο οδηγός σύμφωνα με την Αστυνομία εγκατέλειψε τα θύματά του αβοήθητα και προσπάθησε να διαφύγει. Ωστόσο αστυνομικοί, που ενημερώθηκαν άμεσα, κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον καταδιώξουν. Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθησε να αποφύγει την σύλληψη κινούμενος προς τη θάλασσα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.
Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους, ενώ ο 28χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
Μία εξαιρετική συνταγή για κολοκυθοκεφτέδες με τυρί και δαμάσκηνα. (function() { ... δείτε τη συνταγή
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα