ΕΛΛΑΔΑ

Με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα

Υπόθεση ναρκωτικών στη Λαμία: Προφυλακιστέος ο 29χρονος, ελεύθερη η 26χρονη

Με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος ο 29χρονος Αλβανός και ελεύθερη η 26χρονη Λαμιώτισσα που εμπλέκονται στην μεγάλη υπόθεση με τα ναρκωτικά (κοκαΐνη και κάνναβη), την οποία χειρίζεται η Ασφάλεια Λαμίας.

Κατά τη διαδικασία ο 29χρονος ανέλαβε όλη την ευθύνη για τα ευρήματα της Αστυνομίας, καθώς εκτός από τα «φιξάκια» που βρήκε επάνω του η ΔΙ.ΑΣ., βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών (κοκαΐνης σε μορφή βράχου και κάνναβη), ζυγαριές ακριβείας, ασύρματος και χρήματα, στο σπίτι όπου έμενε με την κοπέλα στο κέντρο της Λαμίας.

Η τελευταία αφέθηκε ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους, να δίνει το παρόν κάθε πρώτο 5ημερο του μήνα στο ΑΤ Λαμίας, καθώς και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Για μία «καταστροφική αφέλεια» που την ενέπλεξε στη συγκεκριμένη υπόθεση στην οποία δεν είχε ουσιαστική συμμετοχή, έκανε λόγο μιλώντας στην κάμερα του LamiaReport ο δικηγόρος της Νίκος Τσακτάνης.

Σημειώνουμε ότι ο 29χρονος, είχε απασχολήσει και το παρελθόν τις διωκτικές αρχές, καθώς είχε συλληφθεί και καταδικασθεί για υπόθεση ληστείας τον Αύγουστο του 2011, όταν μαζί με άγνωστο συνεργό του είχαν εισβάλει σε σπίτι 76χρονου - τότε - στη Μακρακώμη και με την απειλή μαχαιριού είχαν αφαιρέσει κοσμήματα συνολικής αξίας 5.000 ευρώ και μικρό χρηματικό ποσό.

Ταυτοποιήθηκε και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, ενώ εντοπίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2012 και οδηγήθηκε στη φυλακή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αποφυλακίστηκε το 2016.

Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.