Neo

Κύμα εσωκομματικής συμπαράστασης στον Σκουρλέτη

Ο Πάνος Σκουρλέτης δεν έχει μόνο φίλους στην Κουμουνδούρου, αφού κατά καιρούς έχει διαφωνήσει με πολλούς συντρόφους του και ο ίδιος υπερασπίζεται σθεναρά τις απόψεις του. Ωστόσο, από τις διαφωνίες ως την εν εξελίξει επιχείρηση «δολοφονίας προσωπικότητας» σε βάρος του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει μεγάλη απόσταση.

Έτσι, ο Neo πληροφορείται ότι πολλά στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ακόμη και από τις εσωκομματικές πτέρυγες που διαφωνούν με τις απόψεις Σκουρλέτη για το Συνέδριο και τον μετασχηματισμό του κόμματος, δεν βλέπουν με καλό μάτι τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα σε βάρος του γραμματέα.

Εξάλλου, ο γραμματέας ενός κόμματος είναι τυπικά ο «υπ’ αριθμόν 2» κομματικός αξιωματούχος μετά τον πρόεδρο και, ως εκ τούτου, όταν βάλλεται ο Σκουρλέτης, βάλλεται ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ. Για τον λόγο αυτό, ολοένα και περισσότερα στελέχη στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους συνομολογούν ότι ο Σκουρλέτης θα πρέπει να στηριχθεί κεντρικά, ώστε να μην δίνεται η αίσθηση ότι τελεί υπό προθεσμία ή ότι στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν βγει τα μαχαίρια. Κι αυτό ανεξαρτήτως του αν τελικά ο ίδιος θα παραμείνει στην θέση του γραμματέα ή όχι - αφού η απάντηση σε αυτό το ερώτημα φαίνεται να βρίσκεται αρκετούς μήνες μακριά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.