ΕΛΛΑΔΑ

Δηλώσεις Μάκη Βορίδη

Κυβέρνηση και υπουργείο στο πλευρό των πτηνοτρόφων

Στο πλευρό των πτηνοτρόφων βρίσκεται η κυβέρνηση και η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, διαβεβαίωσε ο Μάκης Βορίδης στη συνάντησή του με τον Θάνο Αγγελάκη, εκπρόσωπο τής υπό σύσταση Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Πτηνοτροφίας.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενημερώθηκε για την πορεία δημιουργίας της Διεπαγγελματικής και επανέλαβε την πρόθεσή του να ενθαρρύνει τους επαγγελματίες στο σύνολο των κλάδων της αγροδιατροφής.

Στη συνάντηση, στην οποία παρέστη και ο βουλευτής ΝΔ Εύβοιας Σίμος Κεδίκογλου, αναφέρθηκε και το ζήτημα των διακρατικών συμφωνιών για τα ισοδύναμα. Θέμα το οποίο ο κ. Βορίδης αντιμετωπίζει ιδιαίτερα θετικά, καθώς θα ωφελήσει τις εξαγωγές και των ελληνικών πτηνοτροφικών προϊόντων προς τρίτες χώρες ανάμεσα στις οποίες οι ΗΠΑ και η Κίνα.

Ο Θ. Αγγελάκης αναφέρθηκε και στο θέμα των παρανόμων ελληνοποιήσεων με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να επαναλαμβάνει την εκπεφρασμένη άποψή του για ουσιαστικές παρεμβάσεις ώστε να μπει οριστικό τέλος στη μάστιγα που δημιουργεί προβλήματα και ζημίες στην αγροδιατροφή.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.