ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επλεξε το εγκώμιο του Αργεντινού ο CR7

Ρονάλντο: Αυτή είναι η διαφορά μου με τον Μέσι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε την άποψη ότι η διαφορά ανάμεσα στον ίδιο και στον Λιονέλ Μέσι είναι ότι αυτός έχει «κατακτήσει το Champions League με διαφορετικούς συλλόγους».

Ο 34χρονος Πορτογάλος έχει πανηγυρίσει πέντε τρόπαια στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, με το πρώτο εξ αυτών το 2008 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα υπόλοιπα τέσσερα, εντός πέντε ετών (2014-18) με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο Αργεντινός μετράει τέσσερα Champions League, όλα με την Μπαρτσελόνα, με τελευταίο το 2015.

«Η διαφορά με τον Μέσι είναι ότι εγώ έπαιξα γι' αρκετούς συλλόγους και κατέκτησα το Champions League με διαφορετικές ομάδες» δήλωσε ο "CR7" στο δίκτυο DAZN και συνέχισε: «Ήμουν πρώτος σκόρερ στο Champions League για έξι σερί σεζόν. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που έχουν κατακτήσει πέντε τρόπαια Champions League, επομένως γι' αυτό αισθάνομαι ότι μπορώ να προσδιορίσω τον εαυτό μου με αυτή τη διοργάνωση».

Όσον αφορά τον Μέσι, ο οποίος είναι ο μεγάλος... αντίζηλός του στη «μάχη» για τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον κόσμο αυτή τη στιγμή, ο Ρονάλντο υπογράμμισε: «Ο Μέσι είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που θα τον θυμούνται όχι απλά για τις Χρυσές Μπάλες που κατέκτησε, αλλά και γιατί βελτιώνεται -όπως κι εγώ- χρόνο με τον χρόνο».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.