LIFESTYLE

Ελένη Φουρέιρα

«Όποιος διαφωνεί μαζί μου δεν έχει κανένα λόγο να με ακούει»

H Ελένη Φουρέιρα τα τελευταία χρόνια έχει δει την καριέρα της να ανεβαίνει και τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Celebrity η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη στήριξή της στις gay κοινότητες της Ευρώπης και διευκρίνισε πως δεν την απασχολεί το συντηρητικό κοινό.

Υποστηρίζεις ενεργά το Athens Pride και τις gay κοινότητες σε όλη την Ευρώπη. Για ποιο λόγο;

Από το 2012, που έγινε το πρώτο pride στην Ελλάδα, ήμουν εκεί. Και πια όντως αυτό συμβαίνει και στην Ευρώπη. Δεν έχει να κάνει όμως μόνο με την gay κοινότητα. Πάντα στέκομαι στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν δεχτεί bullying, που τα δικαιώματά τους δεν είναι αυτονόητα, που πρέπει να παλέψουν για να γίνουν αποδεκτοί. Δεν υποστηρίζω μόνο το pride, αλλά και πολλές οργανώσεις που ο κόσμος δεν ξέρει – και δεν χρειάζεται να μάθει. Απλώς το Pride έχει μια δημοσιότητα, είναι γιορτή, γι’ αυτό το ξέρουν όλοι.

Έχεις σκεφτεί ότι αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει αρνητικά σε ένα πιο συντηρητικό κομμάτι του κοινού;

Δεν με απασχολεί το συντηρητικό κοινό. Επίσης δεν χρειάζεται να ταυτιζόμαστε με όλους σε όλα. Όποιος διαφωνεί μαζί μου δεν έχει κανένα λόγο να με ακούει, να με βλέπει και να με ακολουθεί. Είναι δικαίωμα κάποιων να μη συμφωνούν με την άποψή μου, όπως όμως είναι και δικό μου δικαίωμα να την εκφράζω ελεύθερα και να υποστηρίζω ό,τι θέλω.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.