Neo

Πιο δυνατός, μετά τη στοχοποίηση...

Ο Neo δεν έχει καταφέρει να βγάλει άκρη πώς ξαφνικά άρχισαν να εμφανίζονται... διάφορα δημοσιεύματα με τα οποία στοχοποιήθηκε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

Ωστόσο, είτε επρόκειτο για «εκ των έσω» βολές, είτε για κάτι διαφορετικό, το μόνο βέβαιο είναι ότι αν υπήρξαν κάποιοι που στόχευσαν να αποδυναμώσουν τον γραμματέα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πέτυχαν το... ακριβώς αντίθετο.

Με τη φράση «επίθεση στον γραμματέα σημαίνει επίθεση στο κόμμα», αλλά και με την ενίσχυση του ρόλου και των καθηκόντων του, ο Αλέξης Τσίπρας ουσιαστικά ενδυνάμωσε τον Πάνο Σκουρλέτη, θέλοντας να φρενάρει κάθε προσπάθεια αποδόμησής του.

Παράλληλα, όλες τις μέρες που ο Σκουρλέτης βρέθηκε στο επίκεντρο κριτικής, ακόμη και στελέχη που διαφωνούν σε μείζονα θέματα μαζί του και δε θα έβλεπαν αρνητικά την αντικατάστασή του από την θέση του γραμματέα, βγήκαν και τον υποστήριξαν σθεναρά δημοσίως, θέλοντας αφενός να δείξουν ότι οι ίδιοι δεν υπονομεύουν κανέναν, αφετέρου να μην αφήσουν την εσωστρέφεια να εμπεδωθεί για τα καλά στην Κουμουνδούρου...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.