Neo

Ψηφοδέλτιο διαμορφωμένο στις απαιτήσεις του πρώην βουλευτή...

Την ανάγκη ενός ισχυρού κεντρώου κόμματος αναδεικνύει με άρθρο του στη «Ροδιακή» ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Νικητιάδης,επαναφέροντας ουσιαστικά ένα παλιό σύνθημα του Γιώργου Παπανδρέου, το «ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε» και προσαρμόζοντάς το τώρα στα κομματικά δεδομένα του Κινήματος Αλλαγής.

«Ο κεντρώος χώρος και ο αυθεντικός εκφραστής του θα πρέπει να επανασυνδεθούν ξανά και κυρίως με την μεσαία τάξη. Αυτό δεν μπορεί να γίνει,αν το Κίνημα Αλλαγής δεν αλλάξει», λέει, τονίζοντας ότι αλλαγή του χώρου σημαίνει πολλά και πρώτα από όλα ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις.

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Νικητιάδης, «δείχνει» τους υπευθύνους για την μη εκλογή του, αλλά και την μη εκπροσώπηση του πολιτικού του χώρου στην Δωδεκάνησο για πρώτη φορά μετά από 42 χρόνια. «Το αδύνατο ψηφοδέλτιο που διαμορφώθηκε στα μέτρα και τις απαιτήσεις του π.Βουλευτή (σ.σ. του Δημήτρη Κρεμαστινού) και η αδυναμία της ηγεσίας να μην υποκύψει στις απαιτήσεις του αποκλεισμού, έδωσαν την αίσθηση στον κόσμο του κέντρου ότι η Δημοκρατία που αποτελούσε και θα αποτελεί πάντα την πρώτη επιταγή του χώρου μας, κάποιες φορές μπορεί να λειτουργεί κατά παραγγελία», σημείωσε, κάνοντας παράλληλα λόγο για ‘πασοκικόκατεστημένο’ ιδιαιτέρως της Ρόδου, που ήθελε τις Νομαρχιακές Επιτροπές μόνο για τη... λάντζα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.