Neo

Συμμετοχικά και Δημοκρατικά...

Ανοιχτές, πιστοποιημένες, διαδικτυακές διαδικασίες και πλειοψηφίες που θα αναδείξουν τα σωστά και θα κατακρίνουν τα λάθη του παρελθόντος, ζητά για το Κίνημα Αλλαγής, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και στέλεχος πλέον του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Σωκράτης Ξυνίδης.

Σε νέο του άρθρο στο TheCaller.gr, ο πρώην υπουργός, αφού καταγγέλλει απαξιωμένες πολιτικές διαδικασίες και «φολκλορικές συναθροίσεις ανθρώπων κοινής καταγωγής» αντί πολιτικών διεργασιών που δημιουργούν πολιτική, ζητά διαδικτυακές διαδικασίες με δυνατότητα συμμετοχής στην πολιτική διεργασία για όσους έχουν υπάρξει εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΠΑΣΟΚ ή του Κινήματος Αλλαγής από το 2004 μέχρι σήμερα και έχουν γνωστοποιήσει στα μητρώα την ηλεκτρονική τους διεύθυνση. Διαβεβαιώνει εξάλλου ότι υπάρχει το απαραίτητο επιστημονικό δυναμικό, προτείνοντας για επικεφαλής της ομάδας που θα πρέπει να δημιουργηθεί την Μαρία Καρακλιούμη.

Ο Σωκράτης Ξυνίδης, εξάλλου, υποστηρίζει ότι μία τέτοια πολιτική πρωτοβουλία θα υποκαθιστούσε την ανύπαρκτη συλλογική πολιτική λειτουργία των τελευταίων ετών, ζητώντας «να ξεκαθαρίσει το παρελθόν και να δώσει πνοή και ενέργεια στο μέλλον. Συμμετοχικά και Δημοκρατικά», εφόσον βέβαια «θέλουμε μία πράγματι -κατά το δυνατόν- ανοικτή, δημοκρατική, προοδευτική Παράταξη»...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.