ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες

Συνάντηση Αναστασιάδη-Διαματάρη για το Κυπριακό

Θέματα που αφορούν το Κυπριακό και την ομογένεια στις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο, δήλωσε ότι συζήτησε σε συνάντησή του σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού Αντώνης Διαματάρης.

Σε δηλώσεις στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά τη συνάντηση, ο κ. Διαματάρης είπε ότι «είναι μεγάλη μου τιμή και βαθιά με συγκίνησε το ότι βρίσκομαι στην Κύπρο ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης και συγκεκριμένα του Πρωθυπουργού της Ελλάδας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη». Τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, είπε, τον γνωρίζει από παλιά και τον εκτιμά ιδιαίτερα.

«Συζήτησα θέματα που έχουν σχέση με το Κυπριακό, αλλά και με την ομογένεια στην Αμερική και στον υπόλοιπο κόσμο. Είναι πάντα χαρά και τιμή να συνομιλεί κανείς με τον Νίκο Αναστασιάδη», ανέφερε.

Εξέφρασε επίσης χαρά για την «πολύ στενή, αδελφική συνεργασία με τον Επίτροπο Προεδρίας, φίλο κ. Φώτη Φωτίου", προσθέτοντας πως "θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση, στην υπηρεσία όλου του Ελληνισμού ασφαλώς, αλλά οπωσδήποτε έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία, στην αγαπημένη μου Κύπρο».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.