ASTRO-MATRIX

Κερδίζουμε σε έρωτα και χρήμα!

Σύνοδος Αφροδίτη με Άρη στις 24 Αυγούστου: Αισθησιασμός και έλξη

Η Αφροδίτη, συναντιέται με τον Άρη, στο ζώδιο της Παρθένου, το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019! Μπορεί ο Έρωτας να είναι… γήινος πια αλλά με αυτήν την ένωση πλανητών, η ατμόσφαιρα φλέγεται και η θερμοκρασία ανεβαίνει πέρα από το αναμενόμενο!

Μπορούμε να αναμένουμε εκρηκτικές στιγμές, πάθη, μεγάλους έρωτες, έντονη σεξουαλική επιθυμία αλλά και συγκρούσεις ή ζήλιες, οι οποίες όμως μπορούν να θεωρηθούν ακόμα και εποικοδομητικές για να ερωτικά μας!  Επιπλέον, οικονομικά δραστηριοποιούμαστε και πετυχαίνουμε στόχους, γεμίζοντας το… πορτοφόλι μας! Η Σύνοδος Αφροδίτη – Άρη,  επηρεάζει κυρίως τα ζώδια της Γης  και του Νερού, του 1ου δεκαημέρου!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Θα έχεις σημαντικές ευκαιρίες στο εργασιακό σου περιβάλλον για να αποδείξεις την αξία σου και να βελτιωθούν οι συναδελφικές σου σχέσεις. Ίσως ο έρωτας για σένα τώρα, να έρθει μέσα στον χώρο εργασίας!

ΤΑΥΡΟΣ
Ασχολήσου με τα αισθηματικά σου, αναθεώρησε κάποιες απόψεις, ζήσε τον έρωτα στο μεγαλείο του και μην φοβηθείς να αφεθείς στα συναισθήματα και τα πάθη σου.  Θα περάσεις υπέροχα!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Θα υπάρξουν αλλαγές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, το σπίτι αλλά και με το παρελθόν που σε απασχολεί ακόμα, οι οποίες ακόμα κι αν προκύψουν μέσα από εντάσεις, θα είναι ωφέλιμες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ευστροφία, η γοητεία και η επικοινωνιακή σου ικανότητα είναι ακαταμάχητες! Να είσαι σε ετοιμότητα για άκρως ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ
Θα έχεις οικονομικά οφέλη και εύνοια στις προσωπικές σου σχέσεις και στην ερωτική σου ζωή, αν χρησιμοποιήσεις σωστά και ώριμα την ορμητικότητα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι, η συναισθηματική σου ζωή είναι πολύ ευνοημένη τώρα! Χρησιμοποίησε την εσωτερική σου φλόγα και την ερωτική σου διάθεση για να περάσεις υπέροχα και απέφυγε ανούσιες εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Η διαίσθησή σου τονίζεται, οι σκέψεις  σου καθαρίζουν, και νιώθεις συναισθηματικά και ψυχικά πιο δυνατός και ολοκληρωμένος αποτρέποντας σε από λάθος επιλογές. Κρυφές ερωτικές σχέσεις ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι πια, πιο κοινωνικός, φιλικός και επικοινωνιακός! Οι φίλοι σου μόνο χαρά σου προσφέρουν σήμερα και ίσως μία φιλία μετατραπεί σε μεγάλο πάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θετικές εξελίξεις να περιμένεις στον τομέα της καριέρας σου, πολλές διακρίσεις, πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες και ίσως υπάρξει και προοπτική έρωτα μέσα στην δουλειά σου. Προσπάθησε να μην είσαι παρορμητικός και θα κερδίσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ευνοείσαι πολύ στην κοινωνική σου ζωή και μπορείς τώρα πραγματοποιήσεις ή να σχεδιάσεις ένα ταξίδι για οποιοδήποτε λόγο. Μην αφήσεις καμία ευκαιρία για νέες ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες να πάει χαμένη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο έντονος συναισθηματισμός, η σεξουαλική ένταση και η ερωτική διάθεση είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας για σένα. Επίσης τώρα έχεις την ευκαιρία να αναζωπυρώσεις μια ερωτική ιστορία, που έχεις απωθημένο!

ΙΧΘΥΣ
Προσπάθησε να επικεντρωθείς στις καλές πτυχές της σχέσης σου, απολαμβάνοντας τον έρωτά σας και αποφεύγοντας εντάσεις. Νέες ευνοϊκές γνωριμίες ευνοούνται, αν είσαι ελεύθερος.

Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.