ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’...

Στα καμμένα βρέθηκε η Φώφη

Θέμα αρχής είναι για το Κίνημα Αλλαγής να δίνει το «παρών» στις πληγείσες περιοχές, όταν πρόκειται για φυσική καταστροφή που αφορά σε περιοχή της πατρίδα μας. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μία τεράστιας έκτασης πυρκαγιά που κατακαίει την Εύβοια εδώ και μέρες, μη αφήνοντας κανέναν ασυγκίνητο.

Ανταποκρινόμενη στην ανάγκη ενημέρωσης για την κατάσταση, αλλά και παρουσίας στις πληγείσες περιοχές, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής διέκοψε τις θερινές διακοπές της στη Ρόδο για να βρεθεί εσπευσμένα χθες στην Εύβοια και τα σημεία που έπληξε η φωτιά, συνοδευόμενη από επιτελείο στελεχών της Χαριλάου Τρικούπη, αλλά και την επικεφαλής της παράταξης «πατρίδα μας, η Στερεά» στις περιφερειακές εκλογές, Κατερίνα Μπατζελή.

Στην επίσκεψή της στην Εύβοια, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, βρέθηκε κατά σειρά στα Ψαχνά, το Μακρυμάλλι, το Κοντοδεσπότι, τα Πλατάνια και τον Σταυρό, ενώ ενημερώθηκε για την κατάσταση από τους ανθρώπους του Πυροσβεστικού Σώματος και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Η όποια ψυχρότητα, εξάλλου, μεταξύ τους μετά την υπουργοποίηση του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ και τη διαγραφή του από το Κίνημα Αλλαγής, δεν θα μπορούσε παρά να υποχωρήσει μπροστά σε αυτή την τραγωδία.

Στις δηλώσεις της, η Φώφη Γεννηματά εξέφρασε την συμπαράστασή της στις περιοχές που δοκιμάζονται από την πυρκαγιά, αλλά και τη λύπη της για τη μεγάλη οικολογική καταστροφή. Στάθηκε όμως ιδιαίτερα στο γεγονός ότι αυτή την φορά δεν θρηνήσαμε θύματα, σημειώνοντας ότι «οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που έδωσαν αυτή την μάχη με αυταπάρνηση, προκειμένου να προστατεύσουν τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών». Όσο για την ίδια και το κόμμα της , δεσμεύτηκε ότι θα είναι παρόντες και την επόμενη μέρα, αφού σβήσει η φωτιά, προκειμένου να συνδράμουν τους κατοίκους στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις και τα αποτελέσματα μίας τόσο κολοσσιαίας καταστροφής.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.