ΕΛΛΑΔΑ

Ανέβασε φωτογραφία η μητέρα της

Στη θάλασσα επτά χρόνια μετά την κακοποίησή της στην Πάρο η Μυρτώ

Επτά χρόνια μετά τη φρικτή της κακοποίηση, η Μυρτώ, το κορίτσι που η περιπέτειά του έχει συγκινήσει και ταυτόχρονα σοκάρει το πανελλήνιο λόγω της αγριότητας που υπέστη, ένιωσε ξανά τη χαρά της θάλασσας.

Μαζί με τη μητέρα της, που στέκει άγρυπνος φρουρός της όλα αυτά τα χρόνια , η Μυρτώ χαμογέλασε νιώθοντας την επαφή με το νερό, ανήμερα της Παναγίας.

«Πρώτο μπάνιο μετά από επτά χρόνια», έγραψε στην ανάρτησή της η κυρία Μαρία Κοτρώτσου, για να δεχθεί αμέσως δεκάδες ευχές από γνωστούς, φίλους, αλλά και ανθρώπους που έχουν συγκινηθεί από την περιπέτεια της Μυρτώς. Το κορίτσι, είχε κακοποιηθεί άγρια από έναν Πακιστανό, ο οποίος μάλιστα, στη συνέχεια είχε επιχειρήσει να πέσει στα μαλακά δηλώνοντας ανήλικος. Η Μυρτώ ήταν τότε μόλις δεκαπέντε χρονών και έκανε διακοπές στην Πάρο με τη μητέρα και την αδελφή της.

Η Μυρτώ είχε βρεθεί αναίσθητη με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και όλο της το σώμα σε βράχια, σε παραλία της Πάρου, στις 22 Ιουλίου του 2012. Το κορίτσι νοσηλεύθηκε επί μήνες, σε κρίσιμη κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο στην Αθήνα, ενώ παράλληλα η αστυνομία κατάφερε να φτάσει στον δράστη, Αχμέτ Βακάς, λίγο πριν καταφέρει να διαφύγει από το νησί. Η πορεία για την αποκατάσταση της υγείας της Μυρτώς είναι μακρά. Εχει νοσηλευθεί στις ΗΠΑ, σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, ενώ κάθε -έστω μικρό- βήμα της προς μια όσο το δυνατόν φυσιολογική ζωή προκαλεί συγκίνηση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.