Neo

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων για την 3η Σεπτέμβρη

Στην τελική ευθεία για τον εορτασμό της 45ης επετείου από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ στις 3 Σεπτέμβρη 1974, βρίσκεται η Χαριλάου Τρικούπη, που διοργανώνει τη σχετική εκδήλωση φέτος στη Λάρισα, με στόχο την ανάδειξη των ισχυρών δεσμών του κόμματος με τον αγροτικό κόσμο.

Ειδικότερα, το πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 3η Σεπτέμβρη, η Φώφη Γεννηματά θα καταθέσει στεφάνι στο «Μνημείο του Αγρότη» στο Κιλελέρ στις 12 το μεσημέρι, ενώ αμέσως μετά θα έχει συνάντηση με αγροτικά και τοπικά στελέχη στο ομώνυμο χωριό. Η εκδήλωση για τον εορτασμό των ‘γενεθλίων’ του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να ξεκινήσει περί τις 7.30 το απόγευμα στον χώρο μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο Λάρισας, με τους χαιρετισμούς των βουλευτών Βασίλη Κεγκέρογλου και Ευαγγελίας Λιακούλη. Αμέσως μετά θα υπάρξει συζήτηση με θέμα «Οι πολιτικές του ΠΑΣΟΚ για την Ύπαιθρο, την Αγρότισσα και τον Αγρότη : Αποτίμηση, προκλήσεις και προοπτικές». Στο ‘τραπέζι’ που θα συντονίσει ο Μιχάλης Τζελέπης, θα μιλήσουν ο ΓΓ Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Μ.Γαρδικιώτης, ο πρώην πρόεδρος του ΕΛΓΑ Β.Έξαρχος, ο υπεύθυνος της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής για την Αγροτική Ανάπτυξη Απ.Πάνας, ο γεωπόνος-μελετητής Ντ.Μπλιάτσιος και ο αγελαδοτρόφος παραγωγής Γ.Δραγατσίκης.

Θα ακολουθήσει η προβολή βίντεο με την πορεία του ΠΑΣΟΚ όλα αυτά τα χρόνια, ενώ η εκδήλωση θα κλείσει με την κεντρική ομιλία της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά. Σε αυτήν, η πρόεδρος του κόμματος θα καταθέσει τις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής για τον πρωτογενή τομέα και δη τον αγροτικό κόσμο, πλην όμως θα στείλει και σαφή μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση για την πορεία του κόμματός της στο εξής και την στάση του απέναντι στην κυβερνητική ΝΔ και τον αντιπολιτευόμενο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.