ΕΛΛΑΔΑ

Σε Λήμνο, Πειραιά και Κέρκυρα

Τρεις ακόμη θάνατοι ηλικιωμένων σε θαλάσσιες περιοχές της χώρας

Τρεις ακόμη θάνατοι λουομένων χθες σε διάφορες θαλάσσιες περιοχές της χώρας. Και στις τρεις περιπτώσεις, που σημειώθηκαν σε Λήμνο, Πειραιά και Κέρκυρα, πρόκειται για ηλικιωμένους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, από τη θαλάσσια περιοχή ''Μεγάλο Φαναράκι Μούδρου" Λήμνου, ένας 82χρονος. Διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό νομαρχιακό νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Λήμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Μούδρου.

Επίσης, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Φρεαττύδας Πειραιά, ένας 84χρονος. Ακολούθως διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Π.Γ.Ν.Π. "Τζάνειο", όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Ε΄ Λιμενικό Τμήμα Ζέας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τέλος, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή ''Μωραϊτικων'' Κέρκυρας, ένας 71χρονος αλλοδαπός. Ο θάνατός του διαπιστώθηκε από ιδιώτη ιατρό, ο οποίος του παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.