ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Αθηναίων

Αφαιρέθηκε το κοντέινερ από την Πλατεία Εξαρχείων

Το μεταλλικό κοντέινερ που είχε τοποθετηθεί στην πλατεία Εξαρχείων τον Απρίλιο του 2017, αφαιρέθηκε το πρωί της Παρασκευής, σε επιχείρηση της Αστυνομίας και συνεργείων του δήμου Αθηναίων, απελευθερώνοντας τον χώρο που βρισκόταν υπό κατάληψη.

Ταυτόχρονα, συνεργεία των διευθύνσεων καθαριότητας, πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού προχώρησαν σε παρεμβάσεις σε ολόκληρο τον χώρο της πλατείας προκειμένου να βελτιώσουν την εικόνα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της ιστορικής αυτής περιοχής της πόλης.

Το κοντέινερ είχε στηθεί τον Απρίλιο του 2017 προκειμένου να αποτελέσει «πολιτικό περίπτερο», ένα «περίπτερο» ενημέρωσης -όπως το είχαν χαρακτηρίσει, σε σχετική ανακοίνωση- ενώ ήταν επίσης γνωστό και ως «ΚΕΠ του Ρουβίκωνα».

Δεν υπήρξε κάποια αντίδραση για την αφαίρεση του κοντέινερ, αφού το σημείο είχε αποκλειστεί από πολυάριθμες αστυνομικές ομάδες.

Οι δράσεις του Δήμου Αθηναίων στην πλατεία Εξαρχείων περιλαμβάνονται στο συνολικό σχέδιο που έχει εκπονηθεί από την νέα δημοτική αρχή για τις 129 γειτονιές της Αθήνας και έχει η εφαρμογή του ξεκίνησε ήδη.

Μπακογιάννης: «Συνεχίζουμε την μάχη της καθημερινότητας παντού στην πόλη»

«Στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των Αθηναίων, είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε ούτε μια μέρα να πάει χαμένη. Με δράσεις που ενισχύουν την καθαριότητα, βελτιώνουν τον φωτισμό, εμπλουτίζουν το πράσινο και αξιοποιούν τον δημόσιο χώρο προς όφελος των δημοτών. Συνεχίζουμε την μάχη της καθημερινότητας παντού στην πόλη» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.