ΥΓΕΙΑ

Σύμφωνα με μια διάσημη skincare guru

Αυτή η γυμναστική του 1′ είναι το κλειδί για αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Λαμβάνοντας υπόψη τις τσουχτερές τιμές πολλών διάσημων skincare προϊόντων, ήμουν σίγουρη ότι θα σας ενδιέφερε ένα μυστικό για τέλεια επιδερμίδα το οποίο όχι μόνο είναι πανεύκολο, αλλά και τελείως δωρεάν! Έτσι όταν έμαθα τη συμβουλή που δίνει σε όλους τους πελάτες της η διάσημη skincare guru, Dr. Barbara Sturm, δεν μπορούσα παρά να τη μοιραστώ μαζί σας.

Το μυστικό της δεν είναι κάποια DIY μάσκα ομορφιάς ή η εβδομαδιαία απολέπιση, αλλά μια στάση γιόγκα! Όπως υποστηρίζει, καλό είναι να κάνουμε κάθε μέρα ένα κατακόρυφο ή τη γνωστή στάση του «κάτω σκύλου», καθώς έτσι το αίμα πηγαίνει στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την δασκάλα γιόγκα Sophie Herbert, κάθε στάση όπου η καρδιά είναι πάνω από το κεφάλι είναι καλή για το κυκλοφορικό σύστημα επειδή ενθαρρύνει τη ροή του αίματος σε όλο το σώμα. Ένα ενεργό κυκλοφορικό σύστημα βοηθά στην αποβολή των τοξινών από το σώμα, ενθαρρύνει την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος και βοηθά στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης. Όλα αυτά σε συνδυασμό, μπορούν να κάνουν την επιδερμίδα και τα μαλλιά πολύ πιο υγιή και λαμπερά.

Εκτός από αυτή τη γυμναστική, η Dr. Strum προτείνει να χρησιμοποιούμε συχνά και μια βούρτσα σώματος, η οποία προάγει την υγιή κυκλοφορία του αίματος στο σώμα.

Πηγή: marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.