ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

Βλέποντας τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό, με τις επιτάξεις και τα ΜΑΤ στα νησιά, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι η πολιτική, πέραν των άλλων -πολλών, είναι η αλήθεια- χαρακτηρισμών που της έχουν αποδοθεί, είναι και η ικανότητα διαχείρισης του αβδηρητισμού και της ...λακαμίας.

ΥΓΕΙΑ

Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη στάση για κάταγμα πέους!

Είναι ένα από τους ανδρικούς εφιάλτες... Ω, μη γένοιτο, ένα κάταγμα πέους αναγνωρίζεται, όπως αναφέρεται στα ιατρικά εγχειρίδια, εύκολα από τον παθόντα, καθώς ο πόνος είναι έντονος και συνεχής, ενώ μπορεί να ακουστεί και ένα χαρακτηριστικό «κρακ» πριν ξεκινήσει ο πόνος. Επιπλέον, στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων χάνεται η στύση και αναπτύσσεται οίδημα, με τη μόνη οδό διαφυγής να είναι αυτή που οδηγεί στα επείγοντα του νοσοκομείου.

Μια μελέτη αποκάλυψε την πιο επικίνδυνη σεξουαλική στάση για να πάθουν οι άνδρες κάταγμα πέους.

Συγκεκριμένα, επιστήμονες στη Βραζιλία διενήργησαν μια έρευνα για τα αίτια και τα συμπτώματα του κατάγματος πέους, συγκεντρώνοντας δεδομένα από τα επείγοντα περιστατικά της χώρας.

Εκεί λοιπόν βρέθηκε ότι τα μισά περιστατικά καταγμάτων (περίπου 50%) οφείλονται σε στάσεις κατά τις οποίες η γυναίκα είναι από πάνω («cowgirl» και «reverse cowgirl», με μέτωπο στο σύντροφό της ή πλάτη, αντίστοιχα). Επομένως, ακόμη και αν δεν θέλετε να βγάλετε αυτή τη στάση από το ρεπερτόριό σας, όταν εξασκείτε αυτή τη στάση, μην το παρακάνετε.

Ας σημειωθεί ότι η πιο ασφαλής στάση φαίνεται να είναι η ιεραποστολική, καθώς οι πιθανότητες κατάγματος μειώνονται κατά 80% περίπου. Και η πιο βαρετή, βεβαίως, αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο...

Πηγή: ygeiamou.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.