Neo

Ανασχηματισμός στη ΝΔ λόγω... «μετεγγραφών» στον κρατικό μηχανισμό

Η «μετακόμιση» πολλών στελεχών της ΝΔ στον κρατικό μηχανισμό έχει δημιουργήσει πολλά κενά στο κόμμα της ΝΔ. Συν τοις άλλοις, είναι δεδομένη η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να «φτιάξει» μία νέα γενιά στελεχών, δίνοντάς τους κομματικές θέσεις ώστε να αρχίσουν να γεμίζουν με σφραγίδες το κομματικό τους διαβατήριο.

Ως εκ τούτου, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δρομολογηθεί ένας ευρύς «ανασχηματισμός» στη ΝΔ, με νέα στελέχη που θα αναλάβουν καθήκοντα επικεφαλής των κομματικών γραμματειών. Μάλιστα, για να «χωρέσουν» όλοι αναμένεται να ιδρυθούν και νέες Γραμματείες (Περιβάλλοντος, Ψηφιακής Διακυβέρνησης κτλ) προκειμένου να ξεκινήσει το «χτίσιμο» μίας νέας γενιάς κομματικών στελεχών, που θα έχουν απευθείας αναφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη και θα αποτελούν τα στελέχη πρώτης γραμμής της «επόμενης μέρας».

Αν μη τι άλλο, έχει... σχέδιο ο πρωθυπουργός – εξάλλου, οι Μητσοτάκηδες πάντα είχαν ως βασική προτεραιότητα να «αλώσουν» τη ΝΔ, καίτοι δεν το κατάφεραν ποτέ...

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ε.Στ. 11:07 16/09/2019

    Δεν σας καλοκάθεται ο Μητσοτάκης, ε; Θα προτιμούσατε τον Σαμαρά, τον Μεϊμαράκη ή τον Κωστάκη τον μουγκό για να τους χτυπάτε πιο εύκιλα. Κοιτάτε πρώτα τα χάλια σας και τα ρεζιλίκια μέσα στο ΚΙΝΑΛ, όπου γίνεται το σύστριγγλο και γράψτε κάτι γι αυτό αντί να σφυρίζετε αδιάφορα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.