ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

Βλέποντας τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό, με τις επιτάξεις και τα ΜΑΤ στα νησιά, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι η πολιτική, πέραν των άλλων -πολλών, είναι η αλήθεια- χαρακτηρισμών που της έχουν αποδοθεί, είναι και η ικανότητα διαχείρισης του αβδηρητισμού και της ...λακαμίας.

Neo

Διαπιστευτήρια συναίνεσης από Τασούλα με... «σπόντες» στον Μαρκόπουλο

Ο Κώστας Τασούλας έχει διαβεβαιώσει όλες τις πολιτικές δυνάμεις της Βουλής ότι θα προσπαθήσει να είναι ένας Πρόεδρος για όλους τους πολιτικούς χώρους και όχι μόνο... «γαλάζιας» απόχρωσης. Αν κρίνει, λοιπόν, κανείς χθες από ένα τηλεφώνημα... για επίπληξη που έκανε προς έναν βουλευτή της ΝΔ, μάλλον προσπαθεί να αποδείξει ότι εννοούσε όσα έλεγε.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Βουλής αποκάλυψε, μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ότι τηλεφώνησε στον νεοεκλεγέντα βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Μαρκόπουλο και τού ζήτησε να... μην παίρνει θέσεις που μπορούν να παρερμηνευθούν και να προκαλέσουν «ανώφελη ένταση».

Ο λόγος, φυσικά, για τις δηλώσεις Μαρκόπουλου σχετικά με το «αιματάκι μπαχαλάκια». Πάντως, ο Πρόεδρος της Βουλής δεν παρέλειψε να... μαλώσει και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς οι προσκεκλημένοι του αρνούνταν να... δώσουν τις ταυτότητές τους στην φρουρά της Βουλής προκειμένου να περάσουν στο εσωτερικό του κτηρίου!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.