Neo

«Φρένο» Ντόρας σε εξεταστική-προανακριτική

Ο Neo έχει ενημερώσει τους αναγνώστες του για τη διχοστασία κορυφής που επικρατεί στο κυβερνών κόμμα αναφορικά με τον δέον γενέσθαι για την υπόθεση Novartis. Πολλοί εντός της ΝΔ πιέζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συσταθεί εξεταστική επιτροπή, ενώ κάποιοι θέλουν και... προσωποποιημένες ευθύνες και εισηγούνται προανακριτική επιτροπή σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Ωστόσο, υπάρχουν κι εκείνοι που θεωρούν ότι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν πρέπει να δείξει ρεβανσιστική διάθεση ούτε να μετατρέψει την Βουλή σε ένα απέραντο δικαστήριο. Μεταξύ αυτών και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία με συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ έβαλε «φρένο» στα συγκεκριμένα σενάρια.

«Θεωρώ ότι ο κόσμος πιστεύει ότι όλες αυτές οι εξεταστικές δεν βγάζουν τίποτα άλλο παρά ένα πολιτικό αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος από τη στιγμή που δεν έχει ασυλία, πρέπει να τον κρίνει η τακτική δικαιοσύνη και να γίνει έρευνα σε βάθος για τον ρόλο του», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι μόνο «αν προκύψουν από τη δικογραφία στοιχεία τα οποία αφορούν άλλους πολιτικούς, τότε να το δούμε σε επίπεδο πλέον νόμου. Αυτή είναι η γνώμη μου». «Το τεκμήριο αυτή τη στιγμή το έχει η δικαιοσύνη. Ο Τσίπρας αυτή τη στιγμή, τώρα, είναι εκτός κάδρου. Αν προκύψουν στοιχεία τα οποία να αφορούν τον κ. Τσίπρα, βεβαίως να έρθει ο κ. Τσίπρας. Κουκούλωμα της υπόθεσης δεν αντέχεται», κατέληξε η Ντόρα Μπακογιάννη με νόημα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η υπόθεση δεν «σηκώνει» προανακριτική επιτροπή κατά του τέως πρωθυπουργού. Η Ντόρα τα είπε, το ερώτημα είναι αν... οι δηλώσεις της έφτασαν ως το Μέγαρο Μαξίμου!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.