ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεν έχει ιδέα από καλούς τρόπους!

Γιατί η Ελισάβετ μάλωσε το Lewis Hamilton όταν έφαγαν μαζί

O Lewis Hamilton είναι ένας από τους πολλούς celebrities που γνωρίζουν από κοντά την Ελισάβετ και δεν είναι εξοικειωμένοι με το βασιλικό πρωτόκολλο. Έτσι λοιπόν, όταν ο οδηγός της Formula 1 κάθισε στο ίδιο τραπέζι για να γευματίσει με τη βασίλισσα ήταν πολύ ενθουσιασμένος αλλά έκανε μια γκάφα αφού δεν γνώριζε ορισμένους κανόνες.

Αφού λοιπόν ο 34χρονος πιλότος τιμήθηκε από τη βασίλισσα για τις επιδόσεις του στο άθλημά του to 2009, κλήθηκε να γευματίσει μαζί της περίπου ένα χρόνο μετά τη βράβευσή του.

Όπως ο ίδιος λοιπόν ανέφερε ως καλεσμένος στην εκπομπή «Graham Norton Show», σε ένα τραπέζι των 8 ατόμων καθόταν ακριβώς δίπλα της, συγκεκριμένα στα αριστερά της.

Άρχισε λοιπόν να της μιλάει όμως εκείνη τον επανέφερε σε τάξη λέγοντάς του ότι πρώτα θα συνομιλήσει με το άτομο που κάθεται στα δεξιά της και μετά με εκείνον που είναι στα αριστερά της.

Σύμφωνα με το Πρωτόκολλο λοιπόν που απ’ ότι φαίνεται όσο το σπάει η Meghan τόσο το τηρεί η Ελισάβετ, για όλες τις ρυθμίσεις των καθισμάτων στα βασιλικά δείπνα είναι υπεύθυνο το Γραφείο του Στρατάρχη.

Σύμφωνα με τον κανονισμό, η βασίλισσα μιλάει αρχικά στο πρόσωπο που βρίσκεται στα δεξιά της μέχρι να έρθει το δεύτερο πιάτο και στη συνέχεια αφιερώνει το χρόνο της στο άτομο που κάθεται στα αριστερά.

Πηγή: marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.