ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αύριο (14/9) θα παίξει με τη Λετονία

Η Εθνική Ανδρών τένις στα πλέι οφ του Davis Cup

Η Εθνική Ανδρών επιβλήθηκε με 2-1 το Μονακό, για την 3η αγωνιστική ημέρα του Α΄ ομίλου του Group III της Ευρωαφρικανικής Ζώνης στο Davis Cup και αύριο (14/9) θα παίξει με τη Λετονία, που κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον Β΄ όμιλο.

Οι Λετονοί ηττήθηκαν με 1-2 από την Εσθονία, που κατετάγη πρώτη στο γκρουπ και θα αντιμετωπίσει την πρώτη του Α΄ ομίλου Πολωνία. Οι αγώνες αυτοί, πάντως, θα είναι για την τελική κατάταξη της Ζώνης, καθώς και οι τέσσερις ομάδες έχουν προκριθεί στα πλέι-οφ του Group II, που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Μάρτιο.

Στον πρώτο αγώνα ο Μιχάλης Περβολαράκης νίκησε με 6-1, 6-7 (8), 6-4 τον Ρομέν Αρνεοντό κάνοντας το 1-0, μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα που διήρκεσε σχεδόν τρεις ώρες.

Στη συνέχεια είχαμε την εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Στέφανο Τσιτσιπά, που πήρε άνετη νίκη με 2-0 επί του Λούκας Καταρίνα, με συνοπτικές διαδικασίες μάλιστα καθώς πήρε τα σετ με 6-2, 6-1.

Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι, που ήταν άνευ σημασίας για την Εθνική, αν και πήραν το πρώτο σετ (6-3) του διπλού οι Μάρκος Καλοβελώνης και Πέτρος Τσιτσιπάς, έχασαν 1-2 (3-6, 3-6) από τους Ουγκό Νις και Μπενζαμίν Μπαλερέ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.