Neo

Η Ντόρα... «πάγωσε» τους «γαλάζιους»

Το ότι η ΝΔ βρίσκεται σε φάση... διακριτικής στροφής -ή, αλλιώς, κυβίστησης, με όρους μπαλέτου- σε ό,τι αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών, είναι γνωστό. Καθημερινά, όλο και κάποιος «κορυφαίος» παράγοντας της κυβέρνησης αναλαμβάνει να υπενθυμίσει ότι η ΝΔ δεν... μπορεί παρά να αναγνωρίσει την συνέχεια του κράτους και απλώς να αξιώνει από την γείτονα να τηρεί πιστά τη Συμφωνία.

Παραλλήλως, άλλωστε, ο Νίκος Δένδιας επισήμαινε ότι «η Συμφωνία των Πρεσπών είναι επιζήμια, αλλά όχι προδοτική», βάζοντας τέλος στις «γαλάζιες» πομφόλυγες περί «εθνικής μειοδοσίας». Ωστόσο, χθες, η Ντόρα Μπακογιάννη το... τερμάτισε, καθώς σε επιτροπή της Βουλής αναγνώρισε πως η κυβέρνηση δεσμεύεται από τις «Πρέσπες», αλλά προχώρησε και ένα βήμα παραπάνω: «Τη Συμφωνία και θα την τηρήσουμε και θα την τιμήσουμε», είπε χαρακτηριστικά, «παγώνοντας» τους «γαλάζιους» -ειδικά εκείνους που είχαν λιώσει σόλες παπουτσιών στα συλλαλητήρια, αγκαλιά με τους λοιπούς «μακεδονομάχους».

Μάλιστα, αυτό που άκουγε σε πηγαδάκια βουλευτών χθες στο καφενείο της Βουλής ο Neo είναι ότι «είπαμε, αλλά η Ντόρα το παράκανε». Πάντως, οι εν λόγω «γαλάζιοι» ξεχνούν ότι πάντοτε, η Ντόρα Μπακογιάννη αναλάμβανε τις δύσκολες αποστολές...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.