ΚΟΣΜΟΣ

Προσφέρουν έσοδα τραγουδιού ως βοήθεια

Οι R.E.M. υπέρ των πληγέντων στις Μπαχάμες

Οι R.E.M. προσφέρουν στους θαυμαστές τους ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι με τίτλο "Fascinating", τα έσοδα από το οποίο θα διατεθούν για την ανακούφιση των πληγέντων στις Μπαχάμες από το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα Ντόριαν.

“Τα έσοδα από το κομμάτι, το οποίο είναι διαθέσιμο στο Bandcamp, θα διατεθούν στη Merry Corps και στις προσπάθειες ανακούφισης και ανάκαμψης στις Μπαχάμες μετά τις καταστροφές που προκάλεσε ο τυφώνας Ντόριαν. Ακούστε το "Fascinating" και βρείτε ένα μήνυμα από τον Μάικλ Στάιπ παρακάτω” έγραψε το συγκρότημα.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, οι R.E.M. σχεδίαζαν να συμπεριλάβουν το "Fascinating" στο άλμπουμ Reveal του 2001, αλλά το απέκλεισαν την τελευταία στιγμή. Στη συνέχεια το συγκρότημα ηχογράφησε ξανά το τραγούδι στο Νασάου, στα στούντιο στις Μπαχάμες, Compass Point Studios το 2004 με σκοπό να το εντάξει στο άλμπουμ “Around the Sun”. Και πάλι, οι R.E.M. επέλεξαν να μην συμπεριλάβουν το τραγούδι, αυτή τη φορά γιατί "η μπαλάντα τελικά δεν ταίριαζε στο λιτό, ατμοσφαιρικό άλμπουμ".

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.