ΚΟΣΜΟΣ

Στη Γιοκοχάμα

Ιαπωνία: Σφοδρή σύγκρουση τρένου με φορτηγό, με ένα νεκρό και 30 τραυματίες

Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό στη Γιοκοχάμα -τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιαπωνίας- όπου η εταιρεία σιδηροδρόμων Keikyu Corp και η πυροσβεστική υπηρεσία επιβεβαίωσαν πως υπάρχουν 35 τραυματίες, ενώ λίγο αργότερα ένας εκ των τραυματιών δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη για τη ζωή του...

«Συνολικά, τραυματίστηκαν 35 άνθρωποι (...) εκ των οποίων ένας βαριά», δήλωσε εκπρόσωπος του κλιμακίου αντιμετώπισης της κρίσης που συγκροτήθηκε στη Γιοκοχάμα, ο Ρίο Ναγκακούρα. Ο τελευταίος τραυματίας, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος στο Γαλλικό Πρακτορείο, βρίσκεται σε κατάσταση «καρδιοαναπνευστικής ανακοπής», κατά τον όρο των ιαπωνικών αρχών σε περιπτώσεις που μένει απλώς να διαπιστωθεί ο θάνατος κάποιου από ιατροδικαστικό.

Πλάνα που μετέδωσαν ιαπωνικά ΜΜΕ εικονίζουν μαύρο καπνό να υψώνεται από εκτροχιασμένα βαγόνια του συρμού και ανάστατους επιβάτες που βγαίνουν από το τρένο κοντά σε διασταύρωση των σιδηροτροχιών με το οδικό δίκτυο.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ οι υπόλοιποι τραυματίες έχουν ποικίλης σοβαρότητας τραύματα.

Σύμφωνα με τα πρώτα συμπεράσματα των αρχών, το φορτηγό ενδέχεται να είχε κολλήσει στη διασταύρωση, όταν ετοιμαζόταν να τη διασχίσει η αμαξοστοιχία.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.