ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τα είπε όλα σε τηλεοπτική του συνέντευξη

Κατάθεση ψυχής από τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε σε γνωστή βρετανική τηλεοπτική εκπομπή και «άνοιξε» την καρδιά του για πολλά θέματα. Εκτός της αναφοράς στον πατέρα του, για τον οποίο έβαλε τα κλάματα εκφράζοντας το παράπονό του, αναφέρθηκε στην οικογένειά του, την προσωπική του ζωή, τα πλούτη, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά:

* «Θέλω να γίνω καλός πατέρας, πιστεύω ότι είμαι. Κανένας δεν είναι τέλειος. Θέλω να είμαι κουλ, θέλω να φτιάξω ένα υγιές περιβάλλον για τα παιδιά μου. Ξέρω ότι τα παιδιά μου θα μεγαλώσουν, θα φύγουν από το σπίτι, θα κάνουν οικογένεια κι εγώ θα συνεχίσω τη ζωή μου».

* «Ποτέ δεν γνώρισα τον πατέρα μου 100%, ήταν πάντα μεθυσμένος (πέθανε το 2005). Ποτέ δεν είχαμε μία κανονική συζήτηση. Μου είχε πει πολλές φορές ότι είναι υπερήφανος, ήμουν το διαμάντι για εκείνον. Με στεναχωρεί που δεν βλέπει ότι είμαι πρώτος. Κατακτώ τρόπαια και δεν είναι εκεί. Με βλέπει η οικογένειά μου, η μητέρα μου, τα αδέρφια μου, ο μεγάλος μου γιος. Αλλά ο πατέρας μου δεν πρόλαβε τίποτα».

* «Το πάθος μου είναι να κερδίζω και να είμαι επιτυχημένος. Έχω εργαστεί γι' αυτό, το ταλέντο δεν είναι αρκετό. Είμαι εθισμένος στη νίκη, στην επιτυχία. Δεν κυνηγάω τα ρεκόρ, αυτά με κυνηγάνε».

Ένας διαφορετικός Κριστιάνο Ρονάλντο σε μία σπάνια εξομολόγηση

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μίλησε σε γνωστή βρετανική τηλεοπτική εκπομπή και «άνοιξε» την καρδιά του για πολλά θέματα.

Εκτός της αναφοράς του πατέρα του, για τον οποίο έβαλε τα κλάματα εκφράζοντας το παράπονό του, αναφέρθηκε στην οικογένειά του, την προσωπική του ζωή, τα πλούτη, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα της συνέντευξης του Κριστιάνο Ρονάλντο:

* «Ποτέ δεν γνώρισα τον πατέρα μου 100%, ήταν πάντα μεθυσμένος (πέθανε το 2005). Ποτέ δεν είχαμε μία κανονική συζήτηση. Μου είχε πει πολλές φορές ότι είναι υπερήφανος, ήμουν το διαμάντι για εκείνον. Με στεναχωρεί που δεν βλέπει ότι είμαι πρώτος. Κατακτώ τρόπαια και δεν είναι εκεί. Με βλέπει η οικογένειά μου, η μητέρα μου, τα αδέρφια μου, ο μεγάλος μου γιος. Αλλά ο πατέρας μου δεν πρόλαβε τίποτα, πέθανε νέος. Είναι στον ουρανό και τον αισθάνομαι».

* «Ήμουν δώδεκα χρόνων και δεν είχα χρήματα. Ζούσα μαζί με άλλους συνομήλικούς μου και ήταν πολύ δύσκολα χωρίς τους δικούς μου ανθρώπους. Θυμάμαι ότι πηγαίναμε σε ένα εστιατόριο που ήταν κοντά στο μέρος που μέναμε. Ήταν κάποιες εργαζόμενες εκεί που πάντα μας βοηθούσαν, μας έδιναν ένα χάμπουργκερ. Ελπίζω τώρα που το λέω δημόσια, να καταφέρω να τις συναντήσω ξανά. Θα ήθελα να καλέσω και τις τρεις σε δείπνο».

* «Ο Μέσι είναι φανταστικός παίκτης και φανταστικός χαρακτήρας».

* «Το 2018 ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου (αναφέρεται στην υπόθεση βιασμού που κατηγορείται). Έβλεπα τηλεόραση και έπαιζαν το όνομά μου και ντρεπόμουν. Άλλαζα κανάλι για να μη βλέπει ο γιος μου. Παίζουν με την αξιοπρέπειά του».

* «Είναι βαρετό να είσαι διάσημος. Είναι φοβερό να είσαι ο καλύτερος παίκτης, να είσαι διάσημος, να σε αγαπάει ο κόσμος, αλλά μετά από 10 χρόνια βλέπεις τη ζωή αλλιώς. Έχεις σύντροφο, έχεις παιδί, θες ιδιωτικότητα. Η δική μου έχει εξαφανιστεί. Δεν μπορώ να πάω στο πάρκο με τα παιδιά μου, σε δημόσιους χώρους δεν μπορώ να πάω, με κοιτάζουν και περιμένουν, για παράδειγμα, να βάλω το χέρι στη μύτη για να με φωτογραφίσουν. Αισθάνομαι κάπως ότι ζω σε κλουβί, δεν μπορώ να είμαι 100% ο εαυτός μου».

* «Η Τζορτζίνα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Σαφώς και είμαι ερωτευμένος μαζί της. Θα παντρευτούμε μια μέρα, σίγουρα. Αυτό είναι και το όνειρο της μητέρας μου».

* «Ο γιος μου έχει μεγαλώσει μέσα στην πολυτέλεια. Θα ήθελα να υποφέρει λίγο προκειμένου να αναπτυχθεί σε αυτόν η ανάγκη για επιτυχία. Μπορεί να είναι ό,τι θέλει. Εγώ θα του βάλω λίγο πίεση».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.