ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σπουδαία εμφάνιση απέναντι στη φιναλίστ του Champions League

Μεγάλος Ολυμπιακός, κοίταξε στα μάτια την Τότεναμ!

Η Τότεναμ σόκαρε τον Ολυμπιακό με δύο γκολ στο πρώτο μέρος, αλλά οι ψυχωμένοι Πειραιώτες απάντησαν με Ποντένσε και Βαλμπουενά και ολοκληρώνοντας μία σπουδαία εμφάνιση απέναντι στη φιναλίστ του θεσμού πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας στο χορταστικό 2-2 του «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο Ολυμπιακός είχε το δοκάρι με τον Ποντένσε, αλλά η Τότεναμ ήταν αυτή που μέσα σε 4 λεπτά προηγήθηκε 0-2, με το γκολ-πέναλτι του Κέιν στο 26' και αυτό του Μόουρα στο 30'. Στο 44' ο Ποντένσε έβαλε ξανά τους γηπεδούχους στο παιχνίδι μειώνοντας 1-2 και στο β' μέρος και συγκεκριμένα στο 54' ο Βαλμπουενά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Στα λεπτά που ακολούθησαν το ματς ισορρόπησε πλήρως, με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να διασφαλίσει και πάλι την άμυνά του, κλείνοντας τους χώρους και παίζοντας το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Κάπως έτσι κύλησε ως το φινάλε του, με τις δύο ομάδες να έχουν λίγες καλές φάσεις και τον Ολυμπιακό να κρατά τον σημαντικό βαθμό.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέντρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Βαλμπουενά (69’ Μπενζιά), Μασούρας (78’ Ραντζέλοβιτς), Γκερέρο (89’ Ελ Αραμπί)

ΤΟΤΕΝΑΜ (Μαουρίσιο Ποκετίνο): Γιορίς, Γουίνκς, Ντέιβις, Αλντερβάιρελντ, Βερντόνγκεν, Ντομπελέ (62’ Σισοκό), Έρικσεν, Σάντσες, Μόουρα (76’ Λαμέλα), Ντέλε Άλι (72’ Σον), Κέιν

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.