ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Ο πρώτος μας στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Μήνυμα Μαρινάκη για διπλό στο ΟΑΚΑ

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη στη σημερινή προπόνηση και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες για τη σπουδαία εμφάνιση τους στο παιχνίδι με την Τότεναμ.

Αφού συνεχάρη την ομάδα του Μαρτίνς, μίλησε για τη δύσκολη συνέχεια, θέτοντας τους βασικούς στόχους. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε σε όλους πως βασική προτεραιότητα του συλλόγου είναι το πρωτάθλημα κι έδωσε το σύνθημα για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

«Συγχαρητήρια για την απόδοσή σας. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι σε όλους τους στόχους μας. Είδαμε πως στο ανώτερο επίπεδο, μικρά λάθη κοστίζουν και πρέπει να τα αποφύγουμε στο μέλλον.

Δείξαμε πως είμαστε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και έτσι μας αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοί μας. Παίξαμε καλύτερα από την Τότεναμ και μπορούσαμε να κερδίσουμε. Είχαμε τεράστια ψυχικά αποθέματα και έτσι καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι από το 0-2.

Δίνουμε όλοι το λόγο μας, πως την Κυριακή θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να προχωρήσουμε αήττητοι στο πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.