ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

Βλέποντας τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό, με τις επιτάξεις και τα ΜΑΤ στα νησιά, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι η πολιτική, πέραν των άλλων -πολλών, είναι η αλήθεια- χαρακτηρισμών που της έχουν αποδοθεί, είναι και η ικανότητα διαχείρισης του αβδηρητισμού και της ...λακαμίας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μανώλης Συντυχάκης στην ΕΡΑ

«Να απεμπλακεί η χώρα από τα ΝΑΤΟϊκά σχέδια σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο»

«Να απεμπλακεί η χώρα από τα ΝΑΤΟϊκά σχέδια σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο και ο λαός να είναι σε επαγρύπνηση για τις επικίνδυνες εξελίξεις», τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ.

Σημείωσε ότι η επιθετικότητα της Τουρκίας σχετίζεται με τους ανταγωνισμούς για τον έλεγχο των υδρογονανθράκων και των δρόμων μεταφοράς τους. Για το Κυπριακό ανέφερε πως ετοιμάζεται συμφωνία τύπου Πρεσπών και ότι έχει συμφωνηθεί η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου. Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ, όπως και του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πιστή στη στρατηγική συνεργασία με τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ καλλιεργώντας κλίμα εφησυχασμού στο λαό.

Για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σημείωσε ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα με τις ελλείψεις εκπαιδευτικών και τις υποδομές και τόνισε ότι είναι μονόδρομος ο αγώνας για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.