ΚΟΣΜΟΣ

Σκληρή γλώσσα από τον διάσημο ηθοποιό

Ντε Νίρο εναντίον Τραμπ

«Γάμ... τους». Μία λέξη... χίλιες συζητήσεις. Η παραπάνω αντίδραση ανήκει στον διάσημο αστέρα του Χόλιγουντ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος αναφέρθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ. Για την ακρίβεια, το «γαμ... τους» απευθύνεται στους υποστηρικτές και συνεργάτες του Ρεπουμπλικανού προέδρου, οι οποίοι κριτικάρουν τον διάσημο ηθοποιό για τις επιθέσεις που έχει εξαπολύσει εναντίον του Τραμπ. Για τον «πλανητάρχη» είχε ιδιαίτερους χαρακτηρισμούς, όπως «γκάνγκστερ» και «τρελός».

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN και για μία ακόμη φορά δεν κατέβαλε την παραμικρή προσπάθεια να κρύψει ή έστω να συγκρατήσει την απέχθειά του για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Όταν ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις εναντίον τους, η απάντηση ήταν αποστοματική: «Γάμ...έ τους».

«Φτάσαμε στη στιγμή που αυτός ο τύπος λειτουργεί σαν γκάνγκστερ. Έρχεται μόνος, λέει πράγματα, κάνει πράγματα. Και εμείς λέμε ότι το ένα τρομερό, το άλλο είναι τρομερό, ότι είναι μία τρομερή κατάσταση. Εκείνος όμως συνεχίζει», είπε χαρακτηριστικά ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος είναι ένας από τους αστέρες του Χόλιγουντ που εναντιώνεται στη ρητορική, την πολιτική και τις πεποιθήσεις του Ρεπουμπλικανού προέδρου.

Κατά την απονομή των Tony Awards, ο Ντε Νίρο ανέβηκε στο βήμα και είπε: «Ένα μόνο έχω να πω. Γ.... τον Τραμπ».Η Αμερικανός πρόεδρος είχε απαντήσει με χαρακτηρισμούς όπως «μεθύστακας» και «χαμηλού IQ άνθρωπο».

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη στο CNN:

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.