ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο ολοκλήρωσε βιβλίο με μικρές ιστορίες τρόμου!

Ο Μεξικανός κινηματογραφικός σκηνοθέτης, Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο έχει γράψει την πρώτη του συλλογή μικρών ιστοριών για να σκορπίσει στους θαυμαστές του... περισσότερο τρόμο!

Η Amazon Original Stories ανακοίνωσε ότι θα εκδώσει τη συλλογή του Ντελ Τόρο το 2021.

"Όλα αυτά τα χρόνια με ενέπνεε η ανάγνωση μικρών ιστοριών, ιστοριών για φαντάσματα και παραμυθιών. Τώρα έχω το προνόμιο να δημιουργήσω και να μοιραστώ τις δικές μου" δήλωσε ο σκηνοθέτης.

Η Amazon Publishing θα κάνει επίσης τα διηγήματα διαθέσιμα ως Kindle ebook και ως Audible audiobook. Δεν έχει γνωστοποιηθεί αν ο σκηνοθέτης του Χόλιγουντ θα είναι αφηγητής του ακουστικού βιβλίου.

Η Amazon Original Stories νωρίτερα φέτος ανακοίνωσε ότι θα εκδώσει μία συλλογή δοκιμίων της κωμικής ηθοποιού, Μίντι Κάλινγκ το καλοκαίρι του 2020.

Ο Ντελ Τόρο έγινε ιδιαίτερα γνωστός από την ταινία του “ Ο λαβύρινθος του Πάνα”, η οποία κέρδισε το Βραβείο BAFTA Καλύτερης Μη Αγγλόφωνης Ταινίας. Το 2017 σκηνοθέτησε την ταινία “ Η Μορφή του Νερού”, η οποία κέρδισε 4 Όσκαρ και τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ της Βενετίας. Για την ίδια ταινία και ο Ντελ Τόρο κέρδισε το Όσκαρ,τη Χρυσή Σφαίρα και το BAFTA καλύτερης σκηνοθεσίας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.