ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Εθνική δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε το Λιχτενστάιν

Ο κατήφορος της Εθνικής συνεχίζεται

Η απογοητευτική Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε το ουραγό της βαθμολογίας, αλλά αξιόμαχο Λιχτενστάιν, μένοντας στο 1-1 στο Ολυμπιακό Στάδιο, συνεχίζοντας την... κατηφορική της πορεία στα προκριματικά του Euro.

O Τζον Φαν Σιπ προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Φινλανδία, όπου γνωρίσαμε την ήττα με 1-0. Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός Ομοσπονδιακός τεχνικός έδωσε φανέλα βασικού στους Μπακάκη, Τσιμίκα, Σάμαρη και Φετφατζίδη, αφήνοντας εκτός ενδεκάδας τους Τοροσίδη, Σταφυλίδη, Κουρμπέλη και Κολοβό.

Η Ελλάδα είχε την κατοχή και τις φάσεις, βρήκε το γκολ με τον Μασούρα στο 33', είχε δοκάρι, είχε τις ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμα, αλλά ο κατήφορος συνεχίστηκε και με το ουραγό Λιχτενστάιν. Μία λάθος πάσα του Ζέκα έδωσε... έτοιμο γκολ στον Σολάνοβιτς και αυτός προλαβαίνοντας στο σπριντ του Μανωλά-Παπασταθόπουλος σκόραρε στο 85' για το 1-1.

Στα τελευταία λεπτά η Εθνική προσπάθησε να σώσει ό,τι σώζεται, πίεσε τους φιλοξενούμενους, αλλά το σκορ δεν άλλαξε και ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά απογοητευτικών αποτελεσμάτων σε μία προκριματική φάση που πρέπει να ξεχαστεί το συντομότερο δυνατό.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.