ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Καραθανασόπουλος

«Ο κουρνιαχτός που σηκώνουν για την Νovartis δεν αφορά την ουσία της υπόθεσης»

«Όλος αυτός ο κουρνιαχτός που σηκώνεται από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ δεν αφορά την ουσία της υπόθεσης Novartis», τόνισε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84».

Ο κ. Καραθανασόπουλος υπογράμμισε πως «ο πόνος τους δεν είναι για την ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης, γιατί τότε θα αποκαλυφθεί η αιτία αυτού του σκανδάλου, η οποία είναι η εμπορευματοποίηση του Φαρμάκου και της Υγείας» και πρόσθεσε πως «μέσα από αυτό το παιχνίδι των αλληλοκατηγοριών, τα δύο κόμματα προσπαθούν να συγκαλύψουν τις ευθύνες τους που είναι κοινές, καθώς ακολούθησαν παρόμοιες πολιτικές στα ζητήματα της Υγείας και του Φαρμάκου».

Αναφορικά με τη διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης, ο Νίκος Καραθανασόπουλος επισήμανε ότι «θα λειτουργήσει στην κατεύθυνση της περαιτέρω αναπαλαίωσης και αντιδραστικοποίησης του πολιτικού συστήματος».

Στην αρχή της συνέντευξης σημείωσε πως «το Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» είναι μια μεγάλη πολιτική και πολιτιστική γιορτή της νεολαίας».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.