ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου

«O μυστηριώδης κύριος Τιλτ»: Νέα ψηφιακή παράσταση για παιδιά στο Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου

Μια νέα ψηφιακή παράσταση για παιδιά άνω των πέντε ετών με τίτλο «Ο μυστηριώδης κύριος Τιλτ» θα κάνει πρεμιέρα στο θόλο του Πλανηταρίου Ιδρύματος Ευγενίδου τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται καθ' όλη την σχολική χρονιά 2019-2020.

Είναι μια αυστραλιανή παραγωγή από το Πλανητάριο της Μελβούρνης, στην οποία πρωταγωνιστεί ο κύριος Τιλτ, ένα πανέξυπνο ρομπότ. Την απόδοση των ρόλων στα ελληνικά έκαναν οι Αντώνης Λουδάρος, Παναγιώτα Βλαντή και Δημήτρης Μάριζας, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια της μεταγλώττισης ανέλαβε η Μαρία Ζερβού.

Στην πρεμιέρα της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν δύο παραστάσεις (στις 18:30 και στις 19:30) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Απαραίτητα είναι τα δελτία εισόδου, τα οποία θα διανέμονται από το Ταμείο του Πλανηταρίου από τις 18:00 της ίδιας ημέρας. Κάθε άτομο μπορεί να προμηθευτεί έως δύο δελτία εισόδου και θα διατεθούν 240 δελτία εισόδου για κάθε παράσταση.

Την ίδια μέρα, από τις 18:00 έως τις 20:30 το UΤech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου θα περιμένει μικρούς και μεγάλους να φωτογραφηθούν στη μεγάλη «πράσινη οθόνη» που διαθέτει, με φόντο εντυπωσιακά πλάνα από την πλανηταριακή παράσταση. Οι φωτογραφίες θα αποστέλλονται αμέσως με e-mail στους φωτογραφιζόμενους χωρίς κόστος και το Ίδρυμα Ευγενίδου δεν θα κρατάει αρχείο των εν λόγω φωτογραφιών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.