ΚΟΣΜΟΣ

Ανάρτηση στο Twitter

Παγκόσμια περιοδεία για το «Lover» από την Τέιλορ Σουίφτ

Η Τέιλορ Σουίφτ κυκλοφόρησε το έβδομο άλμπουμ της τον περασμένο μήνα με τίτλο «Lover». Τώρα, η ποπ σταρ ανακοινώνει τις ημερομηνίες τής παγκόσμιας περιοδείας της που θα ξεκινήσει το 2020, καθώς και τέσσερις ειδικές συναυλίες που θα έχουν φεστιβαλικό χαρακτήρα και θα ονομάζονται «Lover Fest East + West».

Η Τέιλορ έκανε την ανακοίνωση μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter, γράφοντας: «Για εμένα, το Lover είναι ανοιχτοί χώροι, ηλιοβασιλέματα και καλοκαίρι. Θέλω να το παρουσιάσω με τρόπο που να νιώθω αυθεντική. Θέλω να πάω σε μέρη που δεν έχω επισκεφτεί και να εμφανιστώ σε φεστιβάλ... Και εκεί που δεν υπήρχαν φεστιβάλ, δημιουργήσαμε εμείς ορισμένα. Παρουσιάζοντας το "Lover Fest East + West"».

Η περιοδεία θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2020 από το Βέλγιο, πριν συνεχίσει σε Ευρώπη και Βραζιλία, ενώ θα κλείσει με τις εμφανίσεις της στις ΗΠΑ τον Αύγουστο του 2020.

Η ποπ σταρ θα γίνει η πρώτη γυναίκα στην ιστορία που εγκαινιάζει στάδιο του πρωταθλήματος του NFL, καθώς θα δώσει δύο συναυλίες για το «Lover Fest East + West» στο SoFi Stadium του Λος Άντζελες, το οποίο είναι ακόμα υπό κατασκευή και όταν θα ολοκληρωθεί θα έχει μέγιστη χωρητικότητα 100.000 θεατών.

Θα ακολουθήσει το «Lover Fest East + West» με δύο βραδιές στο Gillette Stadium στο Foxborough της Μασαχουσέτης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.