Neo

Παράταση αγωνίας για τον Πρόεδρο...

Από τότε που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε πρωθυπουργός, οι σχέσεις του με τον Προκόπη Παυλόπουλο έχουν κάπως εξομαλυνθεί – καθώς είναι γνωστό πως στο παρελθόν έχουν περάσει από... 40 κύματα. Πάντως, ο πρωθυπουργός συνεχίζει να κρατά τον ένοικο του Μεγάρου Μαξίμου σε αγωνία, αναφορικά με το αν θα τον προτείνει για μία δεύτερη θητεία στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα.

«Είναι ένα ερώτημα που θα πρέπει να μου κάνετε σε τρεις μήνες», είπε χθες, ερωτηθείς αν θα προτείνει τον Προκόπη Παυλόπουλο κατά την προεδρική εκλογή, χαρακτηρίζοντας το θέμα «ανεπίκαιρο». «Αδικούμε και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το θεσμό εάν ανοίγουμε αυτή τη συζήτηση πριν την ώρα της», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Η συγκεκριμένη απάντησή του προφανώς και σηματοδοτεί... παράταση της αγωνίας στο Προεδρικό Μέγαρο, καθώς συνομιλητές του Προκόπη Παυλόπουλου δεν κρύβουν την εκτίμηση ότι, μετά την απόφαση του Πρώτου Πολίτη να παραπέμψει στις ελληνικές καλένδες τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την ηγεσία του Αρείου Πάγου, πίστευαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κάπως «μαλακώσει» με τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός είτε δεν έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις, είτε τις έχει πάρει και δεν θέλει να τις δημοσιοποιήσει από τώρα ώστε να μην μπουν οι σχέσεις του σε τροχιά σύγκρουσης με το Προεδρικό Μέγαρο...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.