ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ

Περιοδείες του Νικολάου-Αλαβάνου στη Δυτ. Μακεδονία για τις εξελίξεις στη ΔΕΗ

Περιοδείες του ευρωβουλευτή Λευτέρη Νικολάου-Αλαβάνου οργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Ενεργειακού Κέντρου του ΚΚΕ στους χώρους της ΔΕΗ ΑΕ στην Δυτική Μακεδονία για τις εξελίξεις στην εταιρεία, τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, αλλά και τις θέσεις και την πρόταση του ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, στις 10:00 π.μ., ο κ. Νικολάου-Αλαβάνος θα μιλήσει σε εργαζόμενους στο κεντρικό μηχανουργείο του ΛΚΔΜ στην Πτολεμαΐδα, ενώ στις 11:00 π.μ. θα περιοδεύσει στους εργαζόμενους στον ΑΗΣ Αμυνταίου της ΔΕΗ Α.Ε και θα πραγματοποιήσει ομιλία στο εστιατόριο του σταθμού στις 12:00 το μεσημέρι. Στις 2:30 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, ενώ στις 6 μ.μ. της ίδιας μέρας στην Πτολεμαΐδα, θα συναντηθεί με εκπρόσωπους των πληττόμενων οικισμών Μαυροπηγής και Κόμανου.

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 8:00 το πρωί, θα μιλήσει σε εργαζόμενους στο ηλεκτροτεχνείο στο Ορυχείο Κύριο Πεδίο στην Πτολεμαΐδα και στις 11:00 π.μ. θα κάνει περιοδεία στους εργαζόμενους στον ΑΗΣ Μελίτης της ΔΕΗ Α.Ε στην Φλώρινα και ομιλία στο εστιατόριο του σταθμού στις 12.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.