LIFESTYLE

Ο ρόλος του Τζέιμς Μποντ να περάσει σε γυναικεία «χέρια»

Πιρς Μόργκαν vs Πιρς Μπρόσναν για τον Τζέιμς Μποντ

Είναι καιρός ο ρόλος του Τζέιμς Μποντ να περάσει σε γυναικεία «χέρια». Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο πρώην πράκτορας 007 Πιρς Μπρόσναν, προκαλώντας την εκρηκτική αντίδραση του παρουσιαστή Πιρς Μόργκαν.

Ο Βρετανός ηθοποιός πρωταγωνίστησε σε τέσσερις ταινίες της επιτυχημένης κινηματογραφικής σειράς και υποστηρίζει ότι η Λασάνα Λιντς, η οποία κάνει μία εμφάνιση ως Μποντ στη νέα ταινία «No Time to Die», θα μπορούσε να αναλάβει τη συνέχεια του ρόλου.

«Ναι» δήλωσε στο «The Hollywood Reporter» ο πρώην Μποντ, «νομίζω ότι έχουμε δει τα τελευταία 40 χρόνια στον ρόλο άντρες, να ξεφύγουν από αυτό και να βάλουν μια γυναίκα. Νομίζω ότι θα ήταν ευχάριστο, θα ήταν συναρπαστικό».

Ωστόσο ο Μπρόσναν εξέφρασε την αμφιβολία, ότι η αλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί υπό τους σημερινούς παραγωγούς: «Δεν νομίζω ότι θα συμβεί με τους Μπρόκολι. Δεν νομίζω ότι θα συμβεί κάτω από το δικό τους βλέμμα», είπε.

Πρόσθεσε ότι ο Μποντ πρέπει να συμβαδίσει με την εποχή και να αντικατοπτρίζει κινήσεις όπως το #MeToo, το οποίο ονόμασε «σχετικό και σημαντικό».

Απαντώντας στα σχόλια του ηθοποιού, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλημέρα Βρετανία» Πιρς Μόργκαν είπε ότι όλα αυτά είναι μία «αξιολύπητη ανοησία» και ισχυρίστηκε ότι «η εκστρατεία για να σωθεί ο Τζέιμς Μποντ ξεκινά εδώ [στην εκπομπή του]».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.