ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

Βλέποντας τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό, με τις επιτάξεις και τα ΜΑΤ στα νησιά, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι η πολιτική, πέραν των άλλων -πολλών, είναι η αλήθεια- χαρακτηρισμών που της έχουν αποδοθεί, είναι και η ικανότητα διαχείρισης του αβδηρητισμού και της ...λακαμίας.

Neo

Σεμινάριο στους «γαλάζιους» για τα... social media

Είναι γνωστό πως πλέον, κυρίαρχο ρόλο στην πολιτική επικοινωνία έχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, πολλοί βουλευτές της ΝΔ συνεχίζουν να έχουν... μεσάνυχτα. Έτσι, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σταύρος Καλαφάτης, αποφάσισε, από κοινού με τον νέο γραμματέα της Βουλής, Γιώργο Μυλωνάκη, να «διαφωτίσει» τους βουλευτές της συμπολίτευσης. Κατά συνέπεια, η ΝΔ διοργάνωσε προς τους βουλευτές της σεμινάρια... social media, προκειμένου όλοι να μπορούν να μετέχουν στην «δημόσια σφαίρα» του facebook, του twitter και του instagram.

Ο Neo, μάλιστα, πληροφορείται ότι οι «γαλάζιοι» έμειναν ικανοποιημένοι για όσα έμαθαν και για τους καινούργιους ορίζοντες που άνοιξαν μπροστά τους και ζήτησαν... επανάληψη των σεμιναρίων, κάτι που θα προγραμματιστεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.