Neo

Σύγκρουση του νυν με τον τέως για τη Λέρο

Μπορεί μεταξύ του Νίκου Παναγιωτόπουλου και του Ευάγγελου Αποστολάκη να περίσσεψαν οι ευγένειες κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ωστόσο η απώλεια βαρέως οπλισμού από το στρατόπεδο του Πολεμικού Ναυτικού στην Λέρο δεν αφήνει περιθώρια για... συναίνεση και επίδειξη πολιτικού πολιτισμού.

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης, λοιπόν, που προφανώς ξέρει τα πράγματα καλύτερα αφού υπήρξε... ναύαρχος πριν γίνει υπουργός Εθνικής Άμυνας, ξεκαθαρίζει ήδη από την πρώτη στιγμής που αποκαλύφθηκε αυτή η ύποπτη υπόθεση ότι καταγραφή του οπλισμού γίνεται κάθε ημέρα –κάτι που πάει να πει ότι η απώλεια που διαπιστώθηκε στη Λέρο είναι «φρέσκια».

Από την άλλη πλευρά, ο νυν υπουργός Εθνικής Άμυνας επιμένει ότι «το ζήτημα δεν προέκυψε χθες, αλλά διαπιστώθηκε χθες», παραπέμποντας στην απογραφή του 2018. Ωστόσο, ο Αποστολάκης επιμένει πως απογραφή γίνεται μόνο όταν αλλάζει ο αξιωματικός που είναι υπεύθυνος για τον οπλισμό, αλλά η καταγραφή λαμβάνει χώρα καθημερινά.

Και, παρότι ο Neo δεν είναι ειδικός σε αυτά τα θέματα, τείνει να πιστέψει τον Ευάγγελο Αποστολάκη, γνωρίζοντας πόσο βαθιά γνωρίζει τις διαδικασίες στον στρατό, αλλά και πόσο ευσυνείδητα και αποτελεσματικά υπηρέτησε την πατρίδα, είτε ως αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων, είτε ως υπουργός Εθνικής Άμυνας...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.