ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

Βλέποντας τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό, με τις επιτάξεις και τα ΜΑΤ στα νησιά, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι η πολιτική, πέραν των άλλων -πολλών, είναι η αλήθεια- χαρακτηρισμών που της έχουν αποδοθεί, είναι και η ικανότητα διαχείρισης του αβδηρητισμού και της ...λακαμίας.

Neo

Στη ΔΕΘ η Φώφη

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, συνοδευόμενη από πλήθος συνεργατών της και βουλευτών του κόμματος.

Η κ. Γεννηματά επισκέφθηκε χθες τη Διοίκηση της ΔΕΘ, ενώ ξεναγήθηκε στα εκθεσιακά περίπτερα, εστιάζοντας κυρίως σε αυτά που έχουν να κάνουν με την κλιματική αλλαγή, ένα θέμα που αφορά άμεσα το Κίνημα Αλλαγής και το οποίο έχει βάλει πλέον ψηλά στην ατζέντα του. Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα Δευτέρα, θα ξεκινήσει την μέρα της με περιβαλλοντική δράση, επισκεπτόμενη την περιοχή Λιμνοθάλασσας Καλοχωρίου – Δήμου Δέλτα και συναντώντας λίγο αργότερα τον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Σε κάθε περίπτωση, το ενδιαφέρον εστιάζεται στην καθιερωμένη ομιλία της Φώφης Γεννηματά το απόγευμα, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, καθώς πέραν των όσων θα πει εστιάζοντας στην Οικονομία και τους τρόπους οριστικής εξόδου της χώρας από την κρίση, αλλά και της κριτικής που θα ασκήσει στις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη και τις πολιτικές της προηγούμενης κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, άπαντες περιμένουν να ακούσουν αν θα θελήσει να ‘απαντήσει’ στους εσωκομματικούς της αντιπάλους, που φαίνεται ότι σήκωσαν για τα καλά πλέον... μπαϊράκι.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.