ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα στις 18:30 η ομιλία του στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» της ΔΕΘ

Στην 84η ΔΕΘ ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Τριήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, με αφορμή την 84η ΔΕΘ, όπου σήμερα θα μιλήσει σε εκδήλωση, που διοργανώνει η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του Κόμματος, με θέμα: «Πολιτικές & οικονομικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ».

Η εκδήλωση έχει οριστεί για τις 18:30, στην αίθουσα "Αιμίλιος Ριάδης" της ΔΕΘ.

Αύριο, στις 10:00, ο κ. Κουτσούμπας θα επισκεφθεί το κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, όπου θα συναντηθεί με εργαζόμενους. Στις 12:00 θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo και στις 22:00 θα μιλήσει στο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, στο πρώην στρατόπεδο "Παύλου Μελά".

Στις 09:30 του Σαββάτου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, στο δημαρχείο.

Αναλυτικά, στη σημερινή εκδήλωση θα γίνουν ακόμη οι εξής παρεμβάσεις:

- «Οι Θέσεις του ΚΚΕ ενάντια στην ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ και στο άγριο χαράτσωμα των λαϊκών νοικοκυριών» - Νώντας Στολτίδης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

- «Πάλη ενάντια στους αντιδραστικούς περιορισμούς στη συνδικαλιστική δράση και στο απεργιακό δικαίωμα των εργαζομένων» - Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- «Δημόσια Δωρεάν Υγεία - Δικαίωμα της λαϊκής οικογένειας» - Ελένη Μπακιρλή, μέλος της Ε.Π. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

- «Τουρισμός: Κοινωνικό δικαίωμα για τους πολλούς ή πανάκριβο εμπόρευμα για λίγους, με σκλάβους τους εργαζόμενους;» - Στέλλα Καινουργιάκη, μέλος ΤΓ της ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών της ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

- «Ανάπτυξη και υποδομές για το λαό ή για τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα;» - Σωτήρης Αβραμόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

- «1,5 χρόνος από τη μεγάλη διακοπή νερού της ΕΥΑΘ. Εξελίξεις και ορισμένα χρήσιμα συμπεράσματα» - Βασίλης Μπαλτίκας, στέλεχος του ΚΚΕ, ομάδα οικονομίας της ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

- «Κυβερνητική πολιτική στην Παιδεία: Σε ευθεία αντίθεση με τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες και προσδοκίες» - Γιάννης Δελής, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.