ΚΟΣΜΟΣ

Οικονομική βοήθεια ύψους ενός εκατ. ευρώ

Στήριξη στους πληγέντες του τυφώνα Ντόριαν από την Disney

Η εταιρεία Walt Disney, με επικεφαλής την Disney Cruise Line, ανακοίνωσε ότι έχει δεσμεύσει ένα εκατομμύριο δολάρια για να βοηθήσει τις προσπάθειες ανάκαμψης και ανοικοδόμησης των νησιών Μπαχάμες, τα οποία επλήγησαν από τον τυφώνα Ντόριαν.

Η δωρεά θα διατεθεί σε οργανισμούς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, οι οποίοι θα αναλάβουν τις προσπάθειες ανάκαμψης και ανοικοδόμησης, καθώς και την παροχή προμηθειών -συμπεριλαμβανομένων των βασικών ειδών διατροφής και των βασικών υλικών δόμησης.

«Η εταιρεία Walt Disney στέκεται στο πλευρό των κατοίκων των νήσων Μπαχάμες που επλήγησαν από τον τυφώνα Ντόριαν», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Disney Ρομπέρ Άιγκερ. «Ελπίζουμε ότι η δωρεά μας, ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων, θα προσφέρει την αναγκαία ανακούφιση και θα βοηθήσει τους γείτονές μας, τους συνανθρώπους μας και όλους εκείνους που επηρεάστηκαν από αυτή την καταστροφική καταιγίδα για να ξεκινήσουν τη μακρά διαδικασία ανάκαμψης καθώς εργάζονται να αποκαταστήσουν τις ζωές και τις κοινότητές τους».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.