ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

Βλέποντας τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό, με τις επιτάξεις και τα ΜΑΤ στα νησιά, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι η πολιτική, πέραν των άλλων -πολλών, είναι η αλήθεια- χαρακτηρισμών που της έχουν αποδοθεί, είναι και η ικανότητα διαχείρισης του αβδηρητισμού και της ...λακαμίας.

Neo

«Θα μας βρουν απέναντι...»

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή το πολυνομοσχέδιο που έφερε για την Ανάπτυξη, ασκεί το Κίνημα Αλλαγής, κάνοντας λόγο για νομοσχέδιο που λειτουργεί στην λογική υλοποίησης των δεσμεύσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στον ΣΕΒ και επιμένοντας ότι «η Ελλάδα δεν μπορεί να μετατραπεί σε χώρα φθηνής και απαξιωμένης εργασίας».

Στην πραγματικότητα, χρεώνουν στην κυβέρνηση πως αντί της διαφημιζόμενης ‘επιστροφής στην κανονικότητα’, στο πολυνομοσχέδιο κυριαρχεί η υποπροστασία των εργαζομένων, με σειρά χειρουργικού χαρακτήρα παρεμβάσεων που οδηγούν στην απαξίωση των συλλογικών συμβάσεων και την ενίσχυση της εργοδοτικής ασυδοσίας.

Το Κίνημα Αλλαγής, στηρίζοντας απόλυτα την Εθνική Γενική Σύμβαση και τις Κλαδικές Συμβάσεις Εργασίας, αλλά και την καθολική εφαρμογή τους σε όλες τις επιχειρήσεις είτε συμμετέχουν στις εργοδοτικές οργανώσεις είτε όχι, προειδοποιεί : «η κυβέρνηση θα μας βρει απέναντι μέσα και έξω από τη Βουλή!»...

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. nikos 17:40 13/09/2019

    vgite exo stous xorous ergasias..konda stous ergazomenous !!! konda se aftous pou xriazonde ti stirixi !!!giati pollu argisate na to katalavete afto !!..kalios arga para pote……………….

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.