ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

Βλέποντας τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό, με τις επιτάξεις και τα ΜΑΤ στα νησιά, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι η πολιτική, πέραν των άλλων -πολλών, είναι η αλήθεια- χαρακτηρισμών που της έχουν αποδοθεί, είναι και η ικανότητα διαχείρισης του αβδηρητισμού και της ...λακαμίας.

Neo

«Θα τους στείλω στη φυλακή»

Για... μισή δικογραφία που πήγε στη Βουλή, αφού αρχειοθετήθηκε το ξέπλυμα μετά από δύο χρόνια, μίλησε στον Alpha 989, ο Ανδρέας Λοβέρδος, θυμίζοντας ότι έχει ελεγχθεί πριν από δύο χρόνια για την υπόθεση της Novartis, και το μισό κομμάτι της δικογραφίας πετάχτηκε, με αποτέλεσμα να μείνει το άλλο μισό, με τυπικούς όρους, για να ελεγχθεί η δωροδοκία για την οποία κατηγορείται.

Κάτι, για το οποίο υποστήριξε ότι έχει υποστηριχθεί με λιγότερα στοιχεία από ότι είχε υποστηριχθεί όταν έστειλε τον φάκελο τον Απρίλιο, αφού δεν ελήφθησαν υπόψη οι καινούριες μαρτυρίες που ακολούθησαν. «Με κατηγορεί η κυρία ότι έπαιρνα χρήματα από τον Φρουζή, τον οποίο δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου», είπε, επιμένοντας ότι για όλα αυτά έχουν μιλήσει μόνο ‘κουκουλοφόροι’ ψευδομάρτυρες.

«Είμαστε στο τέλος αυτής της ιστορίας. Δεν δέχθηκα να αξιοποιήσω ούτε βουλευτικά ούτε υπουργικά προνόμια, γιατί ως Έλληνας πολίτης απλά και μόνο, θέλω να χρησιμοποιήσω όλα τα μέσα που μου δίνει η ανώτατη τάξη για να τους στείλω στη φυλακή, γιατί αυτό θα κάνω», είπε, παραδεχόμενος ότι στην αρχή βρέθηκε εκτός εαυτό και είχε σκεφτεί να κάνει πράγματα που αν τα έκανε, θα τέλειωνε η πολιτική του σταδιοδρομία. Τώρα όμως, δήλωσε πως είναι πολύ ψύχραιμος, έχει εξορθολογήσει τα πάντα και ξέρει ακριβώς τι έχει συμβεί...

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Jontikis 14:51 15/09/2019

  Ζητω τα Αρχιλαμογια!!!

 2. nikos 17:43 13/09/2019

  venizeolo????????????????xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxax……………….!! malon i diamandopoulou eisai kai thelis kai ESY mia thesi sto komma tou kuriakou…!! sti bouzou o alexis kai i omadoula tou….

 3. οκ 13:55 13/09/2019

  Μαζί σου Αντρέα – γιατί αν περιμένουμε από τον Κυριάκο να βάλει τον Τσίπρα φυλακή σωθήκαμε…

  Η Φώφη επίσης σιωπά…

  Θα φανεί ειρωνικό αλλά όλες οι ελπίδες μας να ξεμπερδέψουμε οριστικά από τον Τσίπρα στηρίζονται στον Σαμαρά τον Βενιζέλο κι τον Λοβέρδο….

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.