ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

Βλέποντας τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό, με τις επιτάξεις και τα ΜΑΤ στα νησιά, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι η πολιτική, πέραν των άλλων -πολλών, είναι η αλήθεια- χαρακτηρισμών που της έχουν αποδοθεί, είναι και η ικανότητα διαχείρισης του αβδηρητισμού και της ...λακαμίας.

Neo

«Θέλει, δεν θέλει... Δεν μπορεί!»

Για τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ και την προσπάθεια ‘πασοκοποίησής’ του, ρωτήθηκε ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης, με αφορμή και όσα δήλωσε εσχάτως ο πρώην υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Ο κ.Τσακαλώτος, ακόμη και αν νιώθει μειονεκτικά στο πλαίσιο ενός στενού χώρου που έχει συνδεθεί εκλογικά με τεράστια κοινωνική βάση, θέλει ή δεν θέλει να γίνει... ΠΑΣΟΚ, δεν μπορεί, για καθαρά πολιτικούς λόγους», υποστήριξε ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής μιλώντας στην ΕΡΤ και τονίζοντας ότι η πολιτική που εφήρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο κ.Τσακαλώτος ως υπουργός Οικονομικών είναι αντίθετη με την πολιτική του ΠΑΣΟΚ στα χρόνια της Μεταπολίτευσης. «Ο ΣΥΡΙΖΑ διέλυσε τον ιστό της μεσαίας τάξης στα χρόνια που κυβέρνησε την χώρα. Το ΠΑΣΟΚ τον δημιούργησε», είπε, παρατηρώντας ότι μέχρι στιγμής ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας προσωπικά δεν έχουν επιδείξει ειλικρινείς προθέσεις για ουσιαστικό μετασχηματισμό και ιδεολογική προσαρμογή. Αντίθετα, «αυτό που πραγματικά συμβαίνει, είναι η προφανής προσπάθεια να διατηρήσει τα εκλογικά ποσοστά του», είπε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.